teleprodukter Kabelhantering skarvsladd eltape data sladdställ kondensatorer kabel kabel koaxialdon verktyg
 

Startsida Produkter
Kabel
Sladdställ
Skarvsladd
Kondensatorer
Tele
Data
Koaxialdon
Eltejp
Verktyg
Kabelhantering


Produkter > Kabel > Gummikabel

Namn: Beskrivning
A05BB-F (REV) Normal anslutningsledning med isolering och mantel av EPR-gummi. Får användas inom- och utomhus. För lätta flyttbara apparater med krav på smidighet i kyla.. Väderbeständig. 300/500 V.
H03RR-H Extra flexibel, mångtrådig, lätt anslutningskabel i gummi. 60´. 300/300 V.
H03RT-H (RVG) Anslutningskabel med isolering av gummi och hölje av flätat glansgarn. För flyttbara bruksföremål i torra utrymmen, särskilt för värmeapparater. 300 V.
H05BQ-F Anslutningsledning. EPR-isolerad med mantel av polyeten. 300/500 V.
H05RN-F (FLEX) RDO Normal flexibel anslutningsledning med oljebeständig mantel. Får användas inom- och utomhus. Väderbeständig med smidighet i kyla. 300/500 V.
H05RN-F (RDO) Normal anslutningsledning med oljebeständig mantel. Får användas inom- och utomhus. Väderbeständig med smidighet i kyla. 300/500 V.
H05RR-F (RDV) Anslutningsledning med isolering och mantel av EPR-gummi. Ledare förtent CU. Får användas inom-och utomhus. För lätta flyttbara apparater med krav på smidighet i kyla. Väderbeständig.
H07BB-F (REVE) Anslutningledning med isolering och mantel av EPR. Får användas inom- och utomhus. Speciellt lämplig för byggarbetsplatser, tex kranar hissar och pumpar med krav på smidighet i kyla. 450/750 V.
H07BQ-F EPR isolerad kabel med polyetenskyddad yta
H07RN-F (FLEX) RDOE Flexibel anslutningsledning med oljebeständig extra tjock mantel av polykloropren. Används i torra eller våta lokaler, utomhus, i tuffa miljöer och där medelsvåra mekaniska påkänningar förekommer. Kan även användas för installation i tillfälliga byggnader och arbetsbodar samt för anslutning av komponenter i hissanläggningar. 450/750 V.
H07RN-F (HIGH-FLEX) RDOE Flexibel anslutningsledning med oljebeständig extra tjock mantel av polykloropren. Används i torra eller våta lokaler, utomhus, i tuffa miljöer och där medelsvåra mekaniska påkänningar förekommer. Kan även användas för installation i tillfälliga byggnader och arbetsbodar samt för anslutning av komponenter i hissanläggningar. 450/750 V.
H07RN-F (RDOE) Anslutningledning med oljebeständig extra tjock mantel. Används i torra eller våta lokaler, utomhus, i tuffa miljöer lokaler och där medelsvåra mekaniska påkänningar förekommer. Kan även användas för installation i tillfälliga byggnader och arbetsbodar samt för anslutning av komponenter i hissanläggningar. 450/750 V.
HHFF JAPAN (105°C) Gummi inkapslad flat kabel värmeresistent till 105°C
HPN USA CANADA 105 (105°C) Gummi inkapslad flat kabel värmeresistent till 105°C
SJ Ordinär gummikabel, flexibel. UL och CSA Godkänd
SJO Ordinär gummikabel, flexibel, oljebeständig. UL och CSA Godkänd
SV Lätt isolerad flexibel gummikabel. UL/CSA Godkänd
SVO Lätt isolerad flexibel gummikabel, oljebeständig. UL/CSA Godkänd
© Copyright protected. design by: ixa.se  tel: +46 (0)227-133 05 • fax: +46 (0)227-130 95 • info@svepro.se